Boyd past volgens Billy, Jessie en Jacco goed in de groep

Boyd past volgens Billy, Jessie en Jacco goed in de groep

Boyd heeft heel wat los gemaakt in de loods. Zo ziet Ramona hem wel zitten maar ook andere bewoners spreken over hem.

Zo hadden Jessie, Jacco en Billy het ook over hem. Billy weet nu namelijk al te weten van wie zij wil dat er in Utopia blijft. Die gozer moet hier gewoon komen. Dat wordt lachen man, doelend op Boyd. Jessie en Jacco knikken, ze zijn het met haar eens. Ook denkt Jessie dat Boyd goed zal zijn voor de financiën. En daar bovenop heeft hij al zijn eigen visitekaartje. Veel mensen zullen dat vet vinden. Doelend op de tatoeages van de nieuweling. Billy reageert dat ze die ook erg mooi vind. Hij heeft een ordinaire kop maar daar hou jij van toch Bil grapt Jessie vervolgens. Billy speelt vrolijk mee en loopt lachend weg. Zal het groepje gelijk krijgen? Is Boyd de beste aanwinst voor de groep?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *