Gabriëlle over haar tijd in Utopia

Gabriëlle over haar tijd in Utopia

Gabriëlle is al een paar dagen weg uit Utopia. Maar voordat ze definitief het terrein verliet hield ze nog een interview. Wat vond ze van haar tijd in Utopia? Je leest het hier terug.

Gabriëlle vertelt dat het erg onwerkelijk is dat ze nu weer buiten staat. Wel is het heel bevrijdend en mooi. Ook is het dubbel omdat ik nog met één been in Utopia sta. Het afscheid valt mij wel zwaar. Ik ga het meeste Gina, Rowena, Ramona, Victoria, Rob en Benji missen. Maar natuurlijk de andere bewoners ook! Ik heb mij vertrek aangekondigd en het waren  twee zware emotionele dagen. Maar er waren ook mooie momenten ik heb de liefde van de groep gevoeld. Ik heb besloten om naar huis te gaan omdat ik het tijd vond om mijn leven buiten weer op te pakken. En omdat ik heb gedaan wat ik kon, ik heb genoten. Ben veel wijzer, sterker en slanker geworden. Die krachten wil ik buiten voortzetten. Mijn afvalproces begon vrij snel toen ik binnen kwam. En de eerste maanden waren zwaar door intensief sporten en de druk van in Utopia zijn. Ik waardeer Arjuna heel erg omdat hij door mijn stugheid heen prikte. Hij is niet alleen een personal trainer maar ook een vriend van mij waar ik veel om ben gaan geven. Door hem ben ik voor mij zelf gaan leren houden. Joey was mijn steunpilaar in Utopia. Dus toen hij zei dat hij weg ging was het alsof hij een stukje van mij meenam. In die week heb ik veel gegeten en kwam er dus achter dat ik een emotionele eter ben. Als Joey er niet zou zijn geweest weet ik niet of ik het gered zou hebben. Ik ga Joey zeker opzoeken en ben hem erg dankbaar. Ik kwam vrij blanco binnen, ik wilde schrijven. Dat heb ik inmiddels gedaan, meerdere keren. Ik heb al mijn doelen behaald en zelfs nog meer. Ik heb geschreven, heb een Keti Koti markt gehouden, heb gebokst, heb een trouwerij meegemaakt, kledinglijn opgezet. Ik heb zoveel dingen gedaan, onbeschrijfelijk! De hoogtepunten waren toch wel het uitbrengen van de gedichtenbundel, interviews geven en de bruiloft. En natuurlijk de Keti Koti markt maar ook dat ik altijd doorgezet heb. Mijn dieptepunten waren toch wel het afscheid nemen van andere bewoners. Ik ga door met schrijven, interviewen, mijn gezonde leven behouden en gewoon genieten! Ik ben zoveel sterker geworden en dat wil ik buiten ervaren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
    • Elisabeth at 12:11

      Vast, maar ook een super lui mens. Als ze alles had gedaan, wat ze zegt ze heeft gedaan, had ze niet zoveel op bed gelegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *