De groep is volgens Cees geen groep en heeft geen respect

De groep is volgens Cees geen groep en heeft geen respect

Nog meer nieuws van afgelopen avond, zo zat Cees er even helemaal doorheen. En dat merkte Romy en ging het gesprek met de oudste bewoner van Utopia…

Cees was namelijk niet bij het avond eten en daar begint Romy dan ook over. Had je geen zin om te eten vraagt ze. Hmm mompelt Cees vanaf zijn bed. Zit je niet lekker in je vel vraagt Romy door. Nee dat ook niet zegt Cees. Ik heb er ook geen zin in. Elke dag rijst, het komt mijn neus uit voegt hij eraan toe. Maar dat is niet het enige merkt Romy wat vragend op.Het is alles bij elkaar legt Cees uit. Ik hoef er even niet bij te zijn, laat maar lekker. Er zijn wel lamskoteletjes probeert Romy wat opbeurend. Maar Cees zegt dat hij er geen zin in heeft. Romy vraagt bezorgd wat hij dan wil eten. Cees laat op zijn beurt weten dat hij het diner maar overslaat. Zo’n gedoe weer vandaag gaat hij verder. Typisch zo’n dag, het is wel een dingetje hoor. Romy kan er wel in komen, ze deelt mede dat ze nu pas begint te landen in Utopia. Ik leefde eerst in een bubbel, maar nu? Poe! Cees gaat er niet op in en klaagt verder. Het gebeurt met name in het centraal, we zijn totaal geen groep en hebben geen respect.Romy probeert het gesprek positief te houden en benadrukt dat er ook leuke dingen zijn. Maar Cees ziet die positieve dingen momenteel even niet. En volgens Romy is iedereen te veel bezig met de dingen die niet leuk zijn. En gaat maar weer haar eigen dingen doen. Cees bedankt haar nog even voor het gesprekje. Heel lief van je, dankjewel zegt Cees terwijl hij zijn ogen sluit…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *