Ruud en Bas sluiten een verbond

Ruud en Bas sluiten een verbond

Tijd voor weer wat Utopia nieuws, er is weer van alles gebeurd. Zo lieten we eerder al weten dat er enige tijd geleden in een centraal geopperd om een joker in te zetten. Met behulp van een joker kunnen de bewoners een referendum aanvragen voor hun idee, maar tot op heden is dit nog niet gebeurd. Maar daar lijkt nu verandering in te komen…

Bas en Ruud zitten samen op het hek bij de koeien. Jij gaat dat referendum doen, toch? begint Ruud het gesprek. Bas bevestigd dit, hij wil namelijk voorstellen dat iedereen drie jokers krijgt in plaats van één, maar het kan nog even duren voordat hij dit doet. Ik wil eerst iemand anders een referendum laten doen om te kijken hoe het precies werkt voegt hij eraan toe. Ruud laat weten dat hij achter het plan van Bas staat. En Bas doet hem meteen een gunst. Dan wil ik er wel één van je. Ik ga het niet redden met één joker voegt hij eraan toe. Ruud is benieuwd of hij in dat geval een extra joker van Bas mag krijgen. Echter weet Bas dan weer niet of dat mogelijk is. Volgens mij mag ik pas een joker geven als je er geen meer hebt. Dus ik kan je er wel één geven legt hij uit. De twee lijken dus een verbond te willen sluiten. Ik ga die van mij gebruiken en dan denkt iedereen dat ik geen joker meer heb, en als jij mij er dan één geeft gaat Ruud verder. Bas vraagt vervolgens wat Ruud ermee wil gaan doen, maar Ruud twijfelt nog. Ik denk er even goed over na, maar ik ga het niet redden met een joker benadrukt hij. Bas moet lachen en zegt dat dat wel goed komt. De heren schudden elkaar de hand en lopen richting de loods. Maar houdt mij wel op de hoogte dan benadrukt Bas. Jij weet alles wat ik doe zegt Ruud op het einde van het gesprek. Wat voor plannen zullen er voortvloeien uit deze samenwerking?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *