Ruud noemt Rob een chiller

Ruud noemt Rob een chiller

Momenteel is het vrij rustig in huize Utopia. Er is nog wel het een en het ander gebeurd want naast het verbond wat Ruud en Bas sloten lijkt de “nieuweling” iedereen steeds beter leren te kennen… Terwijl Ruud op zoek is naar de blender en richting Baas Beach loopt komt hij Rob tegen. Hij ligt op het nieuwe zon dek te genieten van het weer. Jij bent best wel een chiller he merkt Ruud op tegenover zijn mede bewoner. Rob is even stil en legt dan uit dat hij zijn gedachtes aan het loslaten is over de foundation en een nieuwe aanpak hiervoor. Ruud geeft vervolgens toe dat hij ook wel een chiller is en gaat daarna verder op zoek naar de blender. Wel komt de ware Ruud naar voren lekker direct. En wat zou Rob willen veranderen aan de foundation? Wie weet komen we daar vandaag nog achter… Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter, zo blijf je altijd op de hoogte!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Wil at 14:57

  He he, eindelijk zegt er iemand wat van
  Ruud, goed zo!!!!!!!!
  Rob doet liever helemaal niets, niks nadenken, smoesjes
  Hij moet zn mond houden tegen anderen, en zeggen dat hij veel doet???????
  Ja, pullen bier drinken
  Ruud ga zo door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *