Gaby moet Utopia verlaten

Gaby moet Utopia verlaten

Na verschillende gesprekken die Rolf gevoerd heeft is het tijd om het woord eruit te gooien. Het luchtalarm is afgegaan, Rolf maakt zijn keuze bekend. Wie van de genomineerden moet Utopia definitief verlaten?

Zodra iedereen er klaar voor zit neemt Rolf het woord. Rolf vindt het heel erg k*t. In 5 dagen tijd hebben jullie mij mogen kennen maar ik jullie ook. Er zit toch een spelelement in Utopia. Er moet helaas iemand uit. Ik heb een paar keer gevraagd zo verder te kunnen, dat mocht niet. Ik had bij binnenkomst een idee, toen had ik 2 mensen waarvan ik dacht nou die mogen eruit. Daar ben ik helemaal van terug gedraaid. Het zijn 2 anderen geworden. Samenwerkingen zijn heel belangrijk, toegevoegde waarde voor de groep en BV. Partners om mezelf te versterken. Drie mensen mogen blijven, dat is Bas. We hebben allebei horeca achtergrond. Je plannen voor Baas Beach zijn plannen waar ik achter sta. Kom meer naar de groep en vertel waarmee je bezig bent. De andere die mag blijven is Bjorn. Jij blijft ik ben het niet altijd met de groep eens als het gaat om de dingen die je doet. Je had een ideaal beeld met de party maar zet wel omzet neer. Een omzet die wel wat bereikt heeft als de andere evenementen. Jij zou een sparringspartner kunnen zijn als het gaat om evenementen organiseren. Je bent een relaxte pik waar ik nieuwe dingen mee kan neerzetten. Iets kritisch ben ik nog niet achter gekomen. Kom meer naar voren en betrek / informeer mensen erin. De derde die ik wil houden is Ivan, Buiten heb ik je anders gezien dan dat ik je hier zie. De kleine bedrijfjes onderling kunnen we meer mee doen zodat er meer omzet komt. Dat meer doelen behaald worden. Je wilt graag werken aan je verbeterpunten, doe dat dan ook.

Dan zijn er twee waar ik niet wist wie er weg moest. Ik ben bezig met het zoeken van samenwerkingen dat is mijn afweging geweest. Met wie kan ik echt samenwerken? Er zijn meningen over Cees en met de vraag of je kritisch naar jezelf kunt kijken vraag ik me dat af. Ik denk dat ik samenwerken als doorslaggevend heb gemaakt voor mijzelf. Mensen die hier binnenkomen moeten zich bewijzen en die hier langer zijn hebben dat gedaan. Ik wil Cees een tweede kans geven, Gaby helaas.

Gaby zegt rust te voelen in haar hart, ik heb al een droom gehad dat ik de poort uitliep en dat de deur hier dicht g ing. Dat ik een nieuwe deur in ging, ik weet niet wat me te wachten staat. En het moeilijkste vind ik om Naomi hier achter te laten. Maar zij kan het, ik heb neergezet wat ik moest neerzetten. Ik ga lekker mij familie en moeder zien en het is zo raar. Ik ga door en wil jullie bedanken voor mijn fantastische tijd. Applaus volgt door de bewoners en Gaby gaat haar spullen pakken. Haar Utopia avontuur beindigd vandaag definitief.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. joyce madarie zweers at 17:39

  ben er klaar mee , dat hele utopia , waardeloze vent die rolf , bah , schijtlijster , ivan heeft de touwtjes goed in handen , ben er egt klaar mee , eg , gooi maar van de buis , echte mensen he . bullshit

  • David Brigham at 18:33

   Bedenk dat deze Rolf gevraagd is voor Utopia, en zich niet heeft opgegegven. Dus is een pion van de Redactie (ZK), net als Wilco toen. En de immorele Redactie wil griezels (als Wico en Ivan) erin die sensatie maken, en nulletjes (Rob, Ben, Wim, Stef, Gina) die drinken en vozen, en niet lieve beschaafde meisjes (zoals Gabi).
   Met het vertrek van Gabi is het laatste beetje Fastoen wel de poort uit gewandeld en is Utopia definitief verworden tot de Goude Kooi .

 2. MariaBora at 16:48

  straks zitten er alleen nog mensen in die elkaar willen afmaken, wat een spektakel zou dat zijn, dat is de bedoeling van dat Utopia, op het ogenblik zou ik er niet 1 kunnen noemen die er echt in moet blijven.

 3. harry at 15:32

  Een groot toneelstuk, met acteurs, zullen ze dit plaatsen? iedereen bijna kom je tegen op tv. achtergesloten deuren Bjorn net5 . dus niks is wat het lijkt

 4. gea at 15:30

  Jammer, niet dat ik het jammer vind dat Gaby eruit gaat, maar mijn keus en vele met mij hoopten op Ivan. Nu hoop ik dat Rolf geen spijt krijgt,want Ivan kan nu weer “normaal” doen ,dus de boel weer naar zijn hand gaan zetten.

 5. MariaBora at 15:12

  Gaby heeft al een droom gehad dat ze de poort uit liep, wat een comedianten zitten er toch in Utopia, eigenlijk zouden ze allemaal die droom vannacht moeten hebben.
  Otopia bestaat voornamelijk uit:
  Zuipschuiten, actrices, comedianten, huilebalken en natuurlijk Ivan de Verschrikkelijke.
  Er zijn 2 of 3 redelijk normale.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *