Cees vindt Rolf niet standvastig

Cees vindt Rolf niet standvastig

Vanmorgen hadden Cees en Rolf een gesprekje. Het gesprek ging hoe kan het ook anders over de komende eliminatieronde. Cees is benieuwd hoe het zit met de keuze van Rolf. Is hij veilig?

Terwijl Cees in de keuken bezig is wordt hij vergezeld door Rolf. Cees merkt op dat het onrustig is. Jazekers Cees antwoordt Rolf. Er is niemand die zegt dat ie uit zichzelf eruit wil, doelend op zijn genomineerden mede bewoners. Cees lijkt verbaasd te zijn, ik had begrepen dat je je keuze al gemaakt? Rolf zegt dat het elke dag veranderd. En Cees benadrukt dat hij dit niet van Rolf verwacht had. Ik dacht dat je redelijk standvastig zou zijn? Ja dat was ik ook gaat Rolf verder. Dus dan moet ik me ook zorgen gaan maken concludeert genomineerde Cees. Ik weet het niet Cees antwoordt Rolf. Maar ik dacht dat we samen plannen hadden gemaakt? Doelend op een samenwerking om een menu voor het restaurant samen te stellen. Hij laat Rolf geen antwoord geven, het is een spel je speelt een spel. Natuurlijk het is een game! Rolf is het er niet mee eens, het gaat wel om mensen Cees. Ik vind het heel lastig om iemand eruit moeten sturen…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. maria at 11:54

  Wie vind cees daar wel verstandig dan? Cees heeft in veel dingen wel gelijk, maar is ook wel een beterweter want zoals hij het zegt is goed. Rolf heeft tegen hem gezegd dat hij ook eens wat van anderen moet aan nemen. En dat hij ook eens tegen kritiek moet kunnen. Wij hebben gezien dat cees het daar nog wel eens moeilijk mee heeft.We zullen zien of hij wat met de raad doet die hij onder tussen(net voor de stemming) heeft gekregen.

 2. joze at 12:36

  Ik denk dat Ivan er niet uit gaat, helaas.
  Ik denk Bjorn of Bas de 2 favorieten. Nu 1 en volgende stemming 1.
  En Ivan utopiaan 2015. Hoop dat ik het mis heb en dat Ivan gaat!

 3. gea at 11:55

  Wist Cees nog niet dat ze allemaal een spelletje spelen. En misschien is het best wel moeilijk om er 1 uit te sturen, maar deze keer is het heel makkelijk Ivan oprotten meteen over het hek. Helaas moeten we dan wel nog weer twee maanden tegen die ouwe zeurpiet aankijken, maar die gaat denk ik nog wel vanzelf de poort uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *