Speelt Rolf een spelletje?

Speelt Rolf een spelletje?

We blijven erover schrijven, de eliminaties. Welke genomineerde stuurt Rolf naar huis? Er wordt volop gespeculeerd zo ook Gaby en Bjorn.

In het kantoor bespreken de twee het spannende moment wat steeds dichterbij komt. Rolf heeft eergisteren volgens Bjorn gezegd dat hij Gaby weg stuurt. Maar gisteren zei Rolf dat hij het niet meer wist voegt Bjorn eraan toe. Het lijkt er volgens Bjorn op dat hij een spelletje speelt. Tijdens de voorstelronde heeft Rolf wel vertelt wat hij achter liet, een huis en familie. Maar niemand weet of Rolf een vriendin heeft. Als hij al niet eerlijk zou zijn daarover waarom zou hij dan wel eerlijk zijn over diegene die hij weg wil stemmen? Waarom zou hij jou eruit willen stemmen vraagt Bjorn aan Gaby. Gaby antwoordt het ook niet te weten. Hij kan mij, Ivan, misschien Bas er net zo goed uit stemmen gaat Bjorn verder, ik ben er niet meer zo zeker van. Gaby vertelt dat ze het gisteren moeilijk had, maar het nu min of meer geaccepteerd heeft dat ze wellicht weg moet. Maar ik zou het heel heel heel erg vinden voegt ze eraan toe. Ik wil hier echt nog dingen doen. Bjorn snapt het helemaal, ook hij geeft toe dat hij nog niet klaar is. Heeft Bjorn nieuwe doelen? Hij heeft toch duidelijk aangegeven dat hij al zijn doelen behaald heeft in Utopia?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *