Een spannende dag voor Rolf

Een spannende dag voor Rolf

Een nieuwe dag is aangebroken in Utopia, en vandaag wordt één van de genomineerden door nieuwste bewoner Rolf weggestuurd.

En wat gaat Rolf nou precies doen? Dat is nog niet geheel duidelijk voor Bjorn. Daarom sprak hij gisteren met Bjorn, Gina, Rob Mark en Stefanie. Het zit Bjorn namelijk niet helemaal lekker omdat hij geen idee heeft wat er in het hoofd van Rolf afspeelt. Gina denkt dat het tussen Ivan, Bjorn en Bas zal gaan. Rob denkt weer dat Bas de grootse kans maakt. En Rolf zei gisteren tegen Rob dat hij nog geen idee heeft wat bij hem dan ook weer stress oplevert. Mark denkt dat hij het morgen(vandaag dus) wel kan zien aan hem voor wie Rolf kiest. Volgens het gezelschap kan het aardig spannend worden, het kan alle kanten op.

En toen was het morgen, Rolf ploft in de bank zodra hij opgestaan is. Hij zit naast Stefanie en Wim. Stefanie is benieuwd of Rolf al weet wat hij gaat doen. Rolf antwoordt dat hij een paar gesprekjes gaat houden met wat mensen. Wellicht om zijn keuze zo wat makkelijker te maken? Ook andere bewoners bespreken deze spannende dag. Zo ook genomineerde Cees en Benjamin. Benjamin denkt dat Gaby naar huis gestuurd wordt. Maar als Rolf Bas of Bjorn naar huis stuurt zou het mij ook niks verbazen. En Cees? Hij denkt dat hij een aardige kans maakt dat hij naar huis moet. Kortom de spanning is de snijden en niet alleen voor Rolf. Rond 15:00-16:00 uur zal het verlossende woord uitgesproken worden. Uiteraard zullen we daar verslag over doen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. gea at 13:32

  Als Bas eruit moet wat gebeurd er dan met de eendjes en de geitjes! Die eendjes zijn afhankelijk van Bas en de andere waren al niet zo blij met de geitjes dus die zullen dan wel weer weggaan.

 2. joze at 12:28

  Ik denk dat Bjorn en Bas weg moeten, nu 1 en volgende stemming 1.
  Want die 2 zijn de favorieten, net als Isa vorig jaar weg gestemd werd als favoriet.
  Dan staat Ivan boven aan en kan hij utopiaan 2015 worden.
  Hoop dat ik het mis heb en dat Ivan gaat, maar ben bang van niet!

 3. Reniertje at 11:26

  Hij stuurt Caby of Bjorn naar huis Cees blijft
  En je kan nu alleen betaald streams bekijken staat nu bij Je maximale kijktijd is verstreken. op zwart beeld hij heeft geld nodig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *