De Laura’s klagen over de magere opkomst

De Laura’s klagen over de magere opkomst

Gisterenavond tijdens het feest van Chris de 60’s & 70’s party,  zaten Laura en LauraB op het bankje en klaagde over de magere opkomst.

Een evenement moet je goed aanpakken, goed organiseren zegt LauraB tegen haar naamgenote. Het idee van Chris is niet goed aangepakt, vandaar de opkomst maar magertjes is. Eigenlijk had dit gewoon afgeblazen moeten worden, volgens LauraB. Chris heeft bovendien niet goed nagedacht over het regelen van muziek en de aankleding en heeft vanavond ook gefaald in de aansturing. LauraB zegt tegen Laura, dat ze samen met Joey op het laatste moment nog allerlei dingen heeft moeten regelen. Laura zegt, ik vind het een organisatie van likmevestje.

Zou Chris de volgende keer als hij een party gaat organiseren wel de zaken die noodzakelijk zijn in de gaten houden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. jolanda at 18:37

    Wat is die laura b een zielig figuur. Cris heeft van het begin af gezegd, een feestje niet te druk,net als een verjaardagsfeest,maar das voor die laura niet genoeg moet een top evenement worden liefts honderden bezoekers.Luister eens een keer domme luie mutst naar wat de bedoeling is van CrIs. Ow wat een irritant mens is die Laura b

  2. anneke g at 23:48

    Als die 2 meiden eens niet zoveel op die bank zaten en ook eens wat gingen helpen tijdens het organiseren zo niet houd dan je mond over dat het slecht ging jullie praten graag maar doen ho maar

  3. Marja at 10:56

    De laura’s klagen altijd, dus dat is niets nieuws. Laurab iets aansturen, ze kan alleen maar anderen bekritiseren maar iets doen, ho maar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *