Een nieuwe dag in Utopia

Een nieuwe dag in Utopia

Goedemorgen! Na het mislukte 60´s & 70’s feest van gisteren zijn de meeste bewoners alweer wakker. Tineke heeft ondanks de kritiek die ze gisteren gaf na een conflict over schoonmaken en dus maar niks meer wilde doen de koeien verzorgd. Gabriëlle staat alweer fanatiek in de gym om wat kilo’s kwijt te raken en Gaby staat erbij. Ze heeft een gesprek over de kritiek die ze gehad heeft. Ze vertelt wederom dat ze zoekende is naar een doel binnen Utopia. Gabriëlle ziet haar als haar zusje en adviseert dat ze met andere moet praten. Gaby begrijpt het ook wel, ze zegt niet zoveel. Hoe zou ik het moeten zeggen? Gabriëlle zegt dat ze gewoon uit moet leggen wie ze is en haar gevoel moet uiten in bijvoorbeeld een centraal. Ik ga gewoon op de agenda zetten Gaby talks antwoordt Gaby.

Gio wordt geharst. Het was naar eigen zeggen zijn idee om te laten doen. Waarom? Naomi is binnenkort jarig en het leek Gio wel leuk om een harsbeurt als cadeau te geven. Momenteel wordt Gio nog steeds behandeld en krijgt van de hars dame nog een boodschap mee. Een dikke kus van je moeder! Ook wilde ze nog chocolade mee nemen maar dat mocht niet. De achterkant is momenteel klaar, tijd voor de buik. Dat wordt het grote werk aldus de dame. Ivan, Bjorn en Laura komen al snel kijken als de behaarde buik van Gio zo geharst wordt. Ivan neemt het voor de grap even op. Zodra er een filmpje beschikbaar is zullen we deze uiteraard in dit bericht plaatsen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Ladybug at 15:43

  Waarom doet Tineke de laatste dagen de koeien?? Dat doet Gio toch altijd?
  Ik heb ook kritiek op Gaby. Ze kwam met een wazig verhaal en doet helemaal niets. Ze liegt en fantaseert alles bij elkaar en nu komt de waarheid boven tafel: ze hééft helemaal geen doel.
  Behalve Vader vader………en Naomi is een huppelk…. die matig fotografeert en van mij ook op mag hoepelen. Je kunt natuurlijk wel met mooie verhalen komen dat je fotografe bent. Maar als je 18 jaar bent heb je nog geen ervaring denk ik. Maar het staat natuurlijk wel interessant als je met camera’s, lampen en een dure belichting parasol aan komt zetten.Talent zit niet in de spullen maar in jezelf.
  Dáaaag Gaby. Dáaaag Naomi. Dáaag Tineke

 2. Marja at 12:49

  Waarom alleen kritiek op gaby? Wat doet Naomi anders dan af en toe een fotootje nemen. Laurab is alleen roddelkoningin, gabrielle valt af op kosten van utopia en zit de hele dag op de laptop verhaaltjes vol spelfouten in elkaar te draaien. Laura doet ook bijna niets anders dan een grote bek op zetten.zie hier het ” werkzame ” deel van utopia. Gio doet tegenwoordig ook niet veel meer dan de koeien en voor zich zelf zorgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *