Tineke is boos op Chris

Tineke is boos op Chris

De ochtend begon weer lekker, Tineke had wederom commentaar. We zijn het inmiddels wel gewend van de kritische bewoner, ze heeft vaak een op of aanmerking ergens over. Toen ze vanmorgen de wc bezocht had was het weer zover. Ze vluchtte ze al snel de kleine ruimte uit en keek niet bepaald blij. Zo heeft ze regelmatig te maken met remsporen, legen wc rolletjes en gele druppels op de bril. Blijkbaar is ze de enige die zich er nogal aan ergert en besluit de wc schoon te maken. Echter dook Chris nog snel even in de wc en liet wat sporen achter. Tineke werd vervolgens een beetje boos ze vond het maar respectloos van Chris dat hij gewoon op het toilet gaat zitten voor een grote boodschap. Ze wilde op dat moment de wc een grote schoonmaakbeurt geven. Chris antwoordt nuchter dat hij dacht dat ze aan het opruimen was. Je was helemaal niet met de toilet bezig! Inmiddels is de wc weer spik en span en Chris heeft de vloer gedweild. Je kunt maar ergens problemen over maken toch?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 17:05

  Goed om bovenstaande reacties te lezen. Ik had vanochtend/eerder al op dit verslag willen reageren, maar ik dacht, laat maar, anders wordt ik net zo’n zeurkous gevonden als Tineke is.

  Mijn hemel, wat kan die vrouw zeuren. Chris moest nodig naar het toilet voor een grote boodschap, dat hou nu eenmaal moeilijk op, en ja, hij had kunnen opletten hoe hij het toilet achter liet. Maar om (Tineke) er nou zo’n probleem van te maken. Ze had Chris toch kunnen vragen, joh kijk eens effe, maak dat even schoon. Maar nee, “mevrouw” blaast gelijk hoog van de toren.

  Overigens zijn alle Utopia bewoners op dit moment, zeurders, klagers en kletsers. Alleen maar zeuren, zeuren, klagen en nog eens klagen. BAH. Ik vind het op dit moment niet leuk meer.
  Vorig jaar vond ik het veel leuker.

 2. Ladybug at 15:49

  Foei Chris toch! Je mag niet naar de WC als je nodig moet.Eérst toestemming vragen aan
  Freule van Zeur tot Zijk. Ik kots die zure Diva helemaal uit en hoop dat ze gauw vertrekt.
  Kan ze lekker in haar eentje thuis op haar eigen WC gaan zitten met niemand om haar heen.
  Helemaal alleen….met niemand…..

 3. Toet at 15:05

  Eerst vond ik het wel leuk een ouder iemand er bij .Maar deze is flink geflipt wat een kop heeft die .Geen zestig lijken nee nee je bedoelt 70.Doe normaal

 4. likeurtje at 13:43

  Wat kan Tineke zeiken, heeft ze niks anders te doen, wordt tijd dat ze naar huis gaat. Bij.binnenkomst can Utopia alleen maar BLA BLA BLA daar is het ook alleen maar bij gebleken. GA NAAR HUIS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *