Napraat over de 60’s & 70’s party

Napraat over de 60’s & 70’s party

Vanmorgen hebben een aantal bewoners in bed het 60’s & 70’s party besproken. De party verliep namelijk niet zoals gedacht.. Maar het was ondanks dat gelukkig wel gezellig!

Laura vertelt dat ze een kater heeft en LauraB voegt eraan toe dat ze nooit meer moeten bier pongen. Mark antwoordt zichzelf wel goed te voelen, lekker fris. Ook weet hij hoeveel er binnen is gehaald qua inkomsten. Er waren ongeveer 20 gasten en hebben 250 euro omgezet. Ook Bjorn merkt op dat de gasten die er waren het leuk hebben gehad. Zij zullen zeker nog wel terug komen. De oorzaak dat er zo weinig mensen waren ligt volgens Colinda aan de weinige tijd die ze hadden om alles voor te bereiden. Ook moeten er niet teveel feestjes georganiseerd worden antwoordt LauraB. Als elke dag bezoekers kunnen komen dan is het niet meer bijzonder en dat houdt mogelijke bezoekers juist tegen. Op naar het volgende evenement! Colinda vindt het positief dat er variatie is in de soorten feesten. De een komt voor dit en de andere voor dat. Maar er moet natuurlijk wel over nagedacht worden om veel bezoekers te trekken natuurlijk!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. joyce madarie zweers at 15:18

  laten we eerlijk zijn , de mensen in utopia zijn niet als de vorige bewoners, uit de eerste 10 maanden van utopia , die zijn veel leuker dan wat er nu zit , op een enkeling na .
  mensen willen daar geen geld meer voor uitgeven , en de vorige bewoners kunnen ook veel beter organiseren , en de bewoners van vorig jaar zijn meer actiever dan wat nu zit , lui als de neten , die hebben het werk niet uitgevonden ,ze denken dat alles van zelf gaat , en ze wachten op elkaar om te kijken wie wat gaat doen , er moet eerst 1 schaap over de dam zijn , dan volgt de rest pas .

  • anneke g at 17:01

   Als de bewoners eens eerst niet op elkaar zat te katten en schelden zal er weer bezoekers komen de mensen geloven er niet meer in dat het leuk gaat worden
   Colinda maak dat je het weekend iemand heb die geld geeft en niet elkaar verwent
   Net wat ik van de week al schreef en zoals jij schrijft vorig jaar kwam er meer binnen ga weer armbandjes en kettingen maken voor op de markt , ga weer schilderen

 2. maria at 13:30

  Stel je voor als laura b eens geen aanmerkingen heeft op iets wat een ander georganiseerd heeft. Chris had het al weken van tevoren aangegeven. Wat het bezoekers aantal betreft ….Chris wilde het juist klein en intiem houden. Ik heb eerder het idee dat laura b bang is dat daardoor op haar karakoa niet veel af komen. Dus weer de gun factor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *