Wat zijn de toekomstplannen van Le Luifel?

Wat zijn de toekomstplannen van Le Luifel?

Afgelopen week is Le Luifel afgekeurd, er waren nogal wat zaken niet op orde waardoor de friettent tijdelijk dicht zal gaan. Gisteren heeft Mark nog apparatuur geregeld zodat hij de eetgasten gewoon konden komen. Maar die apparatuur was voor één dag. Er moet dus een oplossing komen, wat zijn de toekomstplannen van Le Luifel?

Mark en Wilco besluiten op de vide eens te gaan zitten om samen te brainstormen. Mark als eigenaar en Wilco als medewerker. Mark vertelt dat hij een plan heeft om een kantoorunit aan te schaffen en deze om te bouwen tot frietkraam. Wilco antwoordt dat het een leuk idee is maar het is niet echt mogelijk. Dat wordt een grote brandbom voegt hij eraan toe. Een zeecontainer is in de bouwer zijn ogen beter. Die is tenminste stevig en brandveilig. De heren lijken voor een zeecontainer te gaan maar of dat ook doorgaat is de vraag. Er moet ook nog apparatuur in, de heren maken een kostenplaatje:

 • Een zeecontainer van 6 of 7 meter voor € 1000,-.
 • Een mooie oven voor € 500,-.
 • Een mooie koelkast voor € 300,-.
 • Een mooie vitrine en werkblad voor € 300,-.
 • Wanden RVS bekleed voor € 500,-.
 • Afzuiger voor € 200,-
 • Extra kosten € 200,-

De kosten lopen op tot ongeveer 3000 euro wat momenteel een flink bedrag is voor de bewoners. Gezien het feit dat ze het niet zo breed hebben. Mark wil wel graag de volgende biomarkt van 12 april weer kunnen draaien met de nieuwe Le Luifel. Wat erop neer komt dat ze nog 3 weken de tijd hebben om alles voor elkaar te krijgen. Maar gaat ze dat lukken? En wat vind de groep ervan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 17:18

  De Luifel mag dan wel nodig zijn, omdat ze veel inkomsten generen. MAAR:

  Ik heb nog altijd het gevoel dat Mark en Wilco bewust die tent hebben laten afkeuren. Ik vind dus dat ze dat geld niet van de / uit de BV mogen gebruiken/onttrekken.

  Ik snap niet dat dit niemand aankaart, want het gevoel van deze actie (oplichting) door Mark en Wilco is er wel. Want dat is al eerder aan de orde gekomen.

  Maar dat valt mij wel vaker op, er wordt veel gepraat en geklaagd, maar als er het moment er is tijdens een centraal, doet niemand z’n mond open.

  • anneke g at 23:56

   Wilco doet toch niet meer mee met die le luifel
   De andere bewoners zijn gewoon bang als ze der wat zeggen worden ze kwaad en gaan hun ook dingen dwars bomen niet dat die andere (veel)werken maar toch een rede om niet je mond open te doen

 2. Ladybug at 15:34

  Tja de kosten gaan meestal voor de baat uit.De Luifel brengt zoveel geld binnen dat deze investering denk ik wel verantwoord is. De uitgaven worden snel weer terug verdiend. De Luifel is hoog nodig om de rest van de klaplopers te voeden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *