Utopia nieuwtjes van 21 maart

Utopia nieuwtjes van 21 maart

Het laatste Utopia nieuws van 21 maart vindt je hier terug. Alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • Kinderen van een logeerhuis zijn op bezoek in Utopia. Een aantal kids hebben een beperking en andere niet. Ze komen voor een leuke middag in Utopia. Gio en Naomi heet het gezelschap welkom en Gio vertelt wat de bedoeling is. De groep wordt verdeelt in drietallen. De groepjes kunnen een rondleiding en het pittenspel spelen bij Gio. Bij Naomi wordt er een fotoshoot gemaakt en bij Laura en Laura kan er gedanst worden. De kids hebben het reuze naar hun zin.
 • Tineke en Gaby zitten te brainstormen over mogelijk evenementen die ze kunnen organiseren. Gaby heeft de smaak te pakken nadat ze vanmorgen door Gabriëlle gemotiveerd werd. Er werden verschillende dingen genoemd. Gaby lijkt het wel wat om aan kinderen dansles te geven. Ook zou schoolreisjes en klassenfoto’s een mogelijkheid zijn aldus Tineke.
 • Wilco en Colinda zijn in de wellness. De twee hebben het erg gezellig, zo heeft Colinda Wilco lekker gemasseerd maar daarna wilde Wilco ook even. Na wat ompraten is het dan toch gelukt…
 •  Tineke wil graag professionele wasmachines, dan hoeft ze maar 2x te wassen. En een professionele droger zou ook geen luxe zijn. uiteraard als er meer cash flow is.
 • Tineke doet een oproep, ze wil Kees Tol uitnodigen om langs te komen. Ze wil meer informatie over de BABS opleiding.

We voorzien dit bericht regelmatig van updates, kom je regelmatig even terug? Niets meer missen? Volg ons dan op Twitter en Facebook.

Colinda masseert Wilco

Wilco masseert Colinda

Kids in Utopia

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. joyce madarie zweers at 16:01

  mensen die in utopia komen , kunnen beter nuchter zijn , mensen die mooier voordoen , gewoon weg sturen , als de 4 dagen er op zitten en de bewoners moeten kiezen , mooi praters wegsturen . die maken niks waar namelijk , ze hebben elke keer de verkeerde weg gestuurt , zo zie je maar weer . als de nieuwe elke keer aan het mooi praten zijn , dan doe je tegen over gestelde weg sturen dus , die maken niks waar , zie wel aan gaby , tineke , en gabriella , gabriella is een aardige meid , maar ze zou koken en ook bijna niet meer , en tineke komt met een plumo binnen , en nu geen schoonmaak , gaby heeft ook al niks te weeg gebracht . colinda ook niet , die paar readings over een heel jaar , en dan een wellness willen hebben , voor wat , voor de sier of zo . kom op , chris heeft alles waar gemaakt en laura ook alleen wordt haar die B enB moeilijk gemaakt , maar dat is haar schuld dan ook niet , daar binnen in utopia hebben ze het werk niet eg uitgevonden .

 2. Ladybug at 15:31

  Tineke luistert naar niemand en heeft het te hoog in haar bol. Ze heeft niet eens door dat ze binnenkort wel eens heel veel stemmen zou kunnen krijgen. Danny kom terug, ze hebben zo’n spijt!

 3. rina at 14:37

  Nou ja ze bestellen allemaal erg makkelijk of ze het zo van de rol kunnen halen.
  Het is van al die tijd dat Utopia bestaat nog nooit zo’n zootje geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *