Utopia nieuwtjes 16 mei

Utopia nieuwtjes 16 mei

Het Utopia nieuws van 16 mei vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

  • Bas vond vanmorgen een aantal pakjes sigaretten. Waarschijnlijk van Gio, Mark of Gabriëlle. Zij besloten gisteren wat pakjes achter te houden. En Bas vond het vanmorgen wel leuk om deze pakjes te verstoppen. Ze verdwijnen in het keukenkastje van de horecakeuken…
  • De spirituele beurs is nog steeds in volle gang en duurt tot 16:00 uur.
  • Er waren organisatorisch wat problemen, zo stond er een lange tijd niemand achter de bar om de gasten te bedienen. Ivan besloot Gaby, Naomi en Stefanie aan te spreken.
  • Anthony de date van Tineke is ook weer in Utopia. Hij vertelt aan Rob dat hij met Tineke een date heeft gehad. Als Rob de vraag stelt of hij Tineke leuk vindt is het antwoord dat het een leuke dame is maar niet meer dan dat. Ook heeft Anthony Wilco nog gezien in de buitenwereld en heeft positieve reacties op zijn Utopia tattoo gehad.
  • Wim de bouwer is weer in Utopia. Hij geeft Ivan tips ten goede van het cordwood huis. Zo vertelt hij hoe Ivan het beste een deur zou kunnen maken. En wat de beste aanpak is voor het dak.

We voorzien dit bericht regelmatig van updates, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Wil at 17:25

    En wie zijn er moe? Er liggen 4 mensen in bed, de zgn stelletjes, wat hebben ze gedaan? Als er 1 moe mag zijn is het collinda wel, de andere 4 worden moe van t niks doen. Bah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *