Spirituele beurs in Utopia

Spirituele beurs in Utopia

Vandaag staat de spirituele beurs in Utopia op het programma! Dit heeft Colinda georganiseerd en zal vandaag en morgen plaats vinden. Gisteren avond hebben de bewoners heel de loods leeg gehaald en tafels neergezet voor de “kraamhouders”. Momenteel zijn deze “kraamhouders” of spirituele mensen al in Utopia gearriveerd. Ze richten hun kraampjes in rond 10:30 wordt het publiek verwacht en omstreeks 16:00 uur is het afgelopen. Vandaag is het vrije inloop, kaartjes kunnen dan aan de poort gekocht worden. Er zullen verschillende mediums hun werkwijze of producten presenteren zoals:
– Kaartleggen
– Zandlezen
– Iriscopie
– Voetreflex
– Reiki
– Magnetiseren
– Bloemenseance
– Lezingen
– Verkoopstands

De bewoners lijken de spiritualiteit interessant te vinden, zo maakt Joey een praatje met een mevrouw. Hij is benieuwd of je ermee geboren wordt. De mevrouw legt het helemaal uit, je wordt er mee geboren en mijn kinderen hebben het ook. Je komt er als kind zijnde al achter. De standhouders krijgen een bon zodat ze lekker kunnen drinken of iets iets eten, koffie en thee is gratis. Er is alleen een probleem, er lijkt een tafel tekort te zijn. Colinda bespreekt dit met een bezoeker en zegt dan maar niets te gaan doen. De standhouder vindt dat toch wel erg jammer, morgen doet Colinda ook al niets. Colinda komt al snel met de oplossing om maar in het kantoor te gaan zitten. Gio krijgt uitleg over kaart leggen en Joey wijst een standhouder erop dat er een poster voor een camera hangt. (op aanwijzing van de zenderkamer). Bas uit zijn ongenoegen over niet actieve bewoners. De standhouder knikt maar zegt er verder niets over te mogen zeggen. Dan kondigt Colinda aan dat de markt kan beginnen en wenst iedereen succes. Ook vertelt Gio dat er nog een aantal lezingen zullen plaats vinden. Laat de mensen maar komen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. anna at 14:28

    Colinda weet niets ,ziet niets en is een onbewuste ziel dat is ook duidelijk in haar gedrag Arme mensen die haar geloven ze kan het echt niet..

  2. Hortence at 12:21

    Colinda in zet wel ??????? achter haar spirituele .Als ze goed was zou aanvoelen dat er negatieve energie aan kwam .Wat het Patrick betreft. Dat zo iemand aan kwam moest ze hadden gevoeld.Die Patrick had zoveel negatieve sfeer in Utopia dat het niet gezond was.Dat juist Colinda met hen het bed deelde.Ik weet dat als iemand met spirituele zaken bezig ,je met iemand moet omgaan samen zijn dat rein is.Patrick was helemaal niet rein.Dat weet Colinda ook .

  3. Anja at 11:22

    Iets verschil in beenlengte bij nicole, Ga zitten ,en gaby maakt haar been langer, ‘in de naam van vader haleluja’ dit gaat zo een paar keer en nicoles been moet goed zijn,, Was dat maar waar dat het allemaal zo makkelijk was, Wie gelooft dat nu????? Je moet wel naief zijn om die beurs serieus te nemen, een lachertje,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *