500 dagen Utopia in beeld

500 dagen Utopia in beeld

Utopia bestaat inmiddels 501 dag, gisteren werd er dus stil gestaan dat Utopia 500 dagen bestaat. De bewoners hebben in hun Utopia carrière heel wat foto’s geschoten en dat levert mooie beelden op! Hieronder hebben we een filmpje die je terug neemt in de tijd. Er komen verschillende foto’s in voor zoals foto’s met fans, foto’s tijdens een gekke bui, of belangrijke momenten. Benieuwd wat dat allemaal oplevert? Kijk dan onderstaande compilatie terug.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *