Verrassing voor LauraB

Verrassing voor LauraB

Voordat de spirituele beurs van start ging haalde Joey en Gabriëlle een aantal pakketten bij de poort op. In deze pakketten zaten onder andere t-shirts voor Gabriëlle maar ook een verrassing voor LauraB…

De twee kijken op de vide wat de inhoud is en al snel wordt duidleijk dat Joey als verrassing alvast een verjaardagscadeau voor zijn vriendin gekocht heeft. LauraB is namelijk 24 mei jarig en daar hoor een leuk cadeautje bij. Joey haalt trots een stel nieuwe laarzen uit de doos. Gabriëlle vind dat Joey een goede keuze heeft gemaakt. Die zijn de shit! Dit vind zij helemaal leuk. Dit is mooier dan al die andere schoenen die ze heeft gedragen. Ook Joey is blij met het resultaat, ik ben er pittig blij mee voegt hij eraan toe. Vervolgens doet hij ze netjes in de doos en pakt het weer mooi in compleet met mooie strik. Gabriëlle krijgt de taak om de doos bij te houden en te verstoppen. Nou moet jij erop passen zegt hij tegen Gabriëlle. Gabriëlle stopt de doos vervolgens onder het bed zodat niemand erachter kan komen.

Momenteel is de spirituele beurs nog steeds gaande. Het is redelijk druk en ook de bewoners maken dankbaar gebruik van de kunsten van de standhouders. Ook Le Luifel draait lekker, kortom een gezellige middag. Mochten er nog verdere ontwikkelingen zijn houden we je op de hoogte.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Hortence at 16:35

  Wie betaald voor al die dure dinges in bestelt worden? Die Joey heeft het over bezuinigen en alles weer naar toen brengen.Hoe dan .Die geeft geld uit zijn LauraB kocht ook een uur horloge .Ik kom er niet uit hoor.Ze hebben allemaal geld maar komen er niets mee.Lekker hoor.

 2. Mjo at 16:25

  Waar Joey het geld vandaan haalt weet ik niet. Maar om nou te beweren dat het uit de kas komt, die blijkbaar leeggehaald is, vind ik wat ver gaan. Dit is nu juist wat ik in een eerdere reactie aangaf (bij een ander artikel) , dat nu iedereen elkaar gaat verdenken. Dus nu niet alleen bij de bewoners maar ook bij de fans/kijkers.

  Maar waarom zou hij z’n meissie geen cadeau geven waarvan hij weet dat ze het leuk vindt. Daarom geef je toch iemand een verjaardagscadeau of niet soms.
  Bovendien worden laarzen zomer en winter gedragen. Niet omdat het nou zo koud is, maar omdat het trendy is.

  Joey mag dan wel een baasje zijn, maar is wel een van de weinige met fatsoenlijk taalgebruik. Maar dat wordt blijkbaar niet gewaardeerd, maar wel het grove taalgebruik en gedrag van Ivan. Nou geef mij Joey dan maar.

 3. anna at 14:21

  Waar haalt Joey toch iedere keer het geld vandaan,trouwens de andere ook ze kopen maar raak en de kluis was weer leeggehaald ze leven daar zoals ze in de buitenwereld nooit uit kunnen geven op grote voet ik vind het maar dubieus!!! 0ngelofelijk dat er geen controle is het zijn allemaal graaiers…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *