Adriaan kan niet geloven hoeveel geld hij al ingezameld heeft voor de Alpe d’Huez

Adriaan kan niet geloven hoeveel geld hij al ingezameld heeft voor de Alpe d’Huez

Adriaan is ingeschreven om de Alpe d’Huez te beklimmen en geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. Via de webshop kunnen mensen doneren en het geld blijft binnenstromen. Adriaan is aan het werk in de bakkerij, als Merel hem komt halen. Weet je hoeveel euro je al hebt opgehaald zegt Merel enthousiast. Adriaan kijkt haar met grote ogen aan. En Merel vertelt hem dat er al bijna 1000 euro opgehaald is. Dat is echt wel goed reageert Adriaan ietwat verbaasd. Dat is bizar goed. Te gek man. Ik ben echt blij benadrukt hij. En springt vervolgens een gat in de lucht. Het overweldigende succes lijkt Adriaan nieuwsgierig te stemmen. Hij loopt even later naar de silo, waar Merel ondertussen op de computer aan het werk is. Ze laat de nieuwe tussenstand zien: ruim 1400 euro. Dit is niet normaal merkt Merel op. Samen lezen ze de reacties van de mensen, die erg positief zijn. Adriaan staat al die tijd met een glimlach op zijn gezicht. Wat zal hij uiteindelijk ophalen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *