Potentiële bewoner Jorge vindt het spannend in Utopia 2, zijn voorkeur laat hij niet los

Potentiële bewoner Jorge vindt het spannend in Utopia 2, zijn voorkeur laat hij niet los

Potentiële bewoner Jorge is in de Mongoolse tent om zich om te kleden. Hoe is het voor jou nu vraagt Gerrit. Ik kom weer tot leven antwoordt Jorge vrolijk. Ik moet altijd even een beetje aftasten voegt hij eraan toe. Gerrit vertelt dat hij Jorge een beetje dicht zag klappen. Dat klopt volgens de potentiële bewoner wel en hij vertelt dat het allemaal een beetje spannend voor hem is. Dat is logisch volgens Gerrit en hij adviseert hem om zich te herpakken. Dat ga ik ook zeker doen zegt Jorge. Ik ga mijn best doen. Ik ga ook zo aan het werk benadrukt hij. Gerrit vraagt daarna aan Jorge of de hij een voorkeur heeft voor welke genomineerde bewoner hij naar huis wil sturen. Jorge begint te lachen. Ja, zeker zegt hij. Toch laat hij niets los over zijn voorkeur. Het blijft dus nog even spannend…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *