Gerrit en Jessie horen potentiële bewoner Dylan uit, wie wil hij wegsturen?

Gerrit en Jessie horen potentiële bewoner Dylan uit, wie wil hij wegsturen?

Een van de genomineerde bewoners zal uiteindelijk Utopia 2 moeten verlaten. Op dit moment zitten Christel, Shelley en Timothy in de gevarenzone. Potentiële bewoner Dylan heeft inmiddels zijn kist naar de Mongoolse tent gebracht want daar zal hij de aankomende dagen gaan slapen. Jessie en Gerrit zien dit als een mooie kans om Dylan uit te horen. Wie zou je naar huis sturen? vraagt Jessie op de man af. Ik ga daar geen woorden aan vuilmaken antwoordt Dylan. Ik heb mijn voorkeur voegt hij eraan toe. Gerrit en Jessie vertellen dat dit wel belangrijk is. Ik heb veel gezien en dan springt er eentje uit laat Dylan op zijn beurt weten. Het is een beetje van, wie wil jij in jouw Utopia? Jessie laat weten dat als de tijd is gekomen, de tijd is gekomen. Dan moet je door naar het volgende hoofdstuk en dat is heel expliciet zonder een iemand gaat hij verder. Hij lijkt hiermee op Timothy te doelen. Welke potentiële bewoner mag er volgens jou in Utopia 2 blijven en welke genomineerde moet er naar huis?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Corry at 21:09

  Tim eruit die narcist die zit er al veel te lang de boel te verzieken, en de boel te belazeren die zieke geest en pathologische leugenaar!!
  Die is rijp voor een gesloten afdeling en niet meer los laten!!

 2. Michel at 16:09

  Naar huis Die Tim…
  Walgelijk / achterlijke kind is dat zeg.
  Door heel Nederland uit gekotst, die gaat her nog leuk krijgen buiten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *