Gaan de bewoners Adriaan geld doneren voor zijn deelname aan Alpe d’Huez?

Gaan de bewoners Adriaan geld doneren voor zijn deelname aan Alpe d’Huez?

Adriaan wil over een aantal maanden de Alpe d’Huez op fietsen om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. De donaties stromen inmiddels binnen en ook de bewoners lijken een geldbedrag te willen betalen. Ik zat te denken aan 100 euro zegt Merel tegen Jessie. Jessie lijkt het hier niet mee eens te zijn. We doen 20 euro per keer dat hij de berg op gaat oppert hij verder. Wat later voegt ook Jens zich in de discussie. Ik vind het nogal een ding dat wij een sponsoring gaan uitreiken zegt hij. Volgens hem hebben de bewoner nog een heleboel andere rekeningen te betalen. Ja maar we moeten elkaar ook steunen reageert Merel. Wat zal de groep uiteindelijk beslissen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *