Adriaan staat officieel ingeschreven voor de Alpe d’HuZes, steun jij hem?

Adriaan staat officieel ingeschreven voor de Alpe d’HuZes, steun jij hem?

Als Merel achter de computer zit komt er een e-mail binnen voor Adriaan. Ze gaat direct op zoek naar haar mede bewoner. Zodra Adriaan het beeldscherm ziet verschijnt er een glimlach van oor tot oor op zijn gelaat. Oh, dat vind ik echt cool roept hij terwijl zijn handen zijn mond bedekken. Adriaan staat nu ingeschreven voor de Alpe d’HuZes en krijgt het bericht dat men kan doneren op zijn eigen actiepagina.Te gek zegt Adriaan. Hij kijkt zijn ogen uit en zet direct een link naar de actiepagina op de webshop van de bewoners. Oh my god, je hebt al meteen je allereerste donatie van 10 euro roept Merel enthousiast. Elke euro die gedoneerd wordt aan het Alpe d’HuZes & KWF-fonds wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek naar kanker en naar de verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Adriaan hoopt een mooi bedrag te kunnen verzamelen voor zijn klim tegen kanker. Als je Adriaan zijn actie wilt steunen kun je hier doneren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *