Leer potentiële bewoners Dylan en Jorge nog beter kennen en breng je stem uit!

Leer potentiële bewoners Dylan en Jorge nog beter kennen en breng je stem uit!

Zojuist zijn potentiële bewoners Dylan en Jorge in Utopia 2 gearriveerd. De twee hebben zich voorgesteld aan de groep en in dit bericht lees je nog meer over de nieuwelingen. Daarnaast kun je vanaf dit moment op één van de twee stemmen. Je hebt tot zondag 10 maart 10:00 uur jouw stem uit te brengen. Uiteindelijk wordt of Jorge of Dylan vaste bewoner. Hij zal moeten kiezen welke genomineerde bewoner Utopia 2 definitief moet verlaten.

Dylan
Dylan is 23 en woont samen met zijn vriendin in Delft. Hij heeft nu twee jaar een relatie met haar. Hij werkt al twee jaar als tatoeëerder in een tatoeageshop. Hier heeft hij geleerd zijn schetsen te perfectioneren en op echte huid te tatoeëren. Zijn specialisme is op dit moment dot en blackwork. Hij wil zich nog gaan verdiepen in portret tatoeages. En kan niet wachten om zijn handtekening op de bewoners en de bezoekers te zetten. Hij ziet Utopia 2 namelijk als de perfecte plek om zijn grote droom, een eigen tatoeageshop, te verwezenlijken. Dylan barst van de creativiteit en dit laat hij overal op los. Of het nu gaat om het beschilderen van een doek, het tatoeëren van huid of leer of het bewerken van een stuk hout. Utopia wil hij graag opfleuren door de huisjes te beschilderen met mooie tekeningen. Naast zijn artistieke vaardigheden heeft hij ook nog een paar handige handen. Van zijn vader heeft hij de basiskennis van het bouwen geleerd.

Jorge
Jorge is 34 jaar en woont op zichzelf in Deventer. Op een boerderij in Nederland is hij opgegroeid maar zijn roots liggen in Brazilië. Samen met zijn broertje is hij geadopteerd toen hij drie jaar oud was. Jorge werkt al zijn hele leven in de horeca. Hij komt Utopia 2 binnen met een groot geheim. Jorge hoopt de bewoners zijn ware ik te kunnen laten zien. Om geld te verdienen wil hij speciale handtekeningen T-shirts bedrukken. Bezoekers kunnen deze T-shirts kopen en door de bewoners laten signeren. Daarnaast is Jorge een echte keukenprins en wil hij taarten gaan verkopen en zorgen voor een mooie horecazaak. Jorge zijn Utopia is geslaagd als hij zichzelf in de spiegel kan aankijken en trots op zichzelf kan zijn.

Breng hier je stem uit

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *