Dylan en Jorge zijn als potentiële bewoners in Utopia 2 gearriveerd

Dylan en Jorge zijn als potentiële bewoners in Utopia 2 gearriveerd

Sommige bewoners zijn erg nerveus voor de komst van de twee potentiële bewoners. Net na het middaguur is het zover. Jorge en Dylan lopen met een grote glimlach Utopia 2 in. Christel merkt meteen op dat potentiële bewoner Jorge er sexy uitziet. Jorge heeft zich namelijk netjes gekleed. Shiny shoes zegt Brandon. De bewoners stellen zich vervolgens voor aan de twee nieuwelingen en samen dragen ze de kisten naar de silo.

Dylan stelt zich als eerst voor. Na een korte intro vertelt hij over zijn doel. Lekker creatief doen met zijn allen zegt hij. Ik denk dat jullie dit leuk gaan vinden voegt hij eraan toe. Uit zijn kist haalt Dylan een lap leer en zijn spullen om te tatoeëren. De bewoners beginnen te juichen. Dylan vertelt dat hij de bewoners daarnaast zoveel mogelijk wil helpen.

Na Dylan is het de beurt aan Jorge om zich voor te stellen. Hij vertelt dat hij in de horeca heeft gewerkt en dat hij naar Utopia 2 is gekomen om zich te ontwikkelen. Ik ben commercieel ingesteld legt Jorge verder uit. Ik wil me inzetten voor evenementen. Ik heb daar ook een aantal ideeën voor benadrukt hij. Ook vertelt Jorge dat hij graag taarten wil bakken en dat hij de groep wil helpen met de evenementen.

Als de twee zich hebben voorgesteld, beginnen de bewoners te klappen. De bewoners willen natuurlijk weten wat de potentiële bewoners voor hun Utopia 2 kunnen betekenen. Als je nu een evenement zou mogen organiseren, wat zou dat dan zijn? vraagt Hiske aan Jorge. Jorge vertelt dat het hem heel leuk lijkt om een 80’s evenement te organiseren. Verder vragen de bewoners aan Dylan wat zijn idee is voor Utopia 2. Dylan vertelt dat hij een tatoeëer shop wil beginnen, om zo geld te gaan verdienen. Nadat de bewoners de potentiële bewoners het hemd van het lijf hebben gevraagd, worden twee nieuwe mannen rondgeleid over het terrein. Wat vind jij van de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *