De bewoners uit Utopia 2 speculeren over de komst van de potentiële bewoners

De bewoners uit Utopia 2 speculeren over de komst van de potentiële bewoners

Over een paar uur staan er twee nieuwe potentiële bewoners voor de poort en dat is de groep natuurlijk ook niet ontgaan. Gespannen lopen de bewoners heen en weer over het Utopia 2 terrein. Hoe zullen ze zijn en wie zal er blijven? Allemaal vragen die rondspoken bij de bewoners in hun gedachten. Jens denkt dat het twee leuke dames zullen worden. Van een jaartje of dertig voegt hij eraan toe. Dit zien ze beiden wel zitten. Samen besluiten ze alvast de slaapplek van de potentiële bewoners voor te bereiden in de Mongoolse tent. Hiske hoopt wel dat er iemand binnenkomt die iets met z’n handen kan. En die daar dan goed geld mee kan verdienen, dat hoop ik gaat ze verder.

Tegelijkertijd bevinden Gerrit en Shelley zich in de silo. Gerrit denkt dat er twee vrouwen binnenkomen. Shelley verwacht een man en een vrouw. Ze maakt zich zorgen om Gerrit zijn vermoedens. Als je ook denkt dat er een vrouw weggaat zegt ze. Gerrit antwoordt niet dat, dat het geval is, maar dat hij dit baseert op de laatste potentiële bewoners. Dit waren namelijk twee mannen. We komen er uiteraard snel op terug. Hou de site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *