Gerrit en Jessie willen graag een nummer opnemen

Gerrit en Jessie willen graag een nummer opnemen

Gerrit is al een enige tijd bezig met zijn dj carrière. Om deze carrière naar een hoger plan te tillen, wil hij graag een zomerhit opnemen. Gerrit ontvangt een e-mail van een producer, met het goede nieuws dat zij hem graag willen helpen. Gerrit is super enthousiast en vertelt het goede nieuws aan de rest van zijn mede bewoners.

Jessie heeft al een aantal keer laten weten een stukje te willen rappen op een nummer van DJ Richman. Nu dat moment steeds dichterbij komt, lijkt Jessie toch een beetje zenuwachtig te worden. Hij heeft namelijk last van podiumvrees en vertelt dat hij zich ongemakkelijk voelt voor een grote groep mensen. Ik durf het niet vertelt hij aan Merel. Desondanks hij bang is om op te treden, wil Jessie proberen zich over zijn angst heen te zetten. Hij is vandaag druk bezig met het schrijven van rapteksten en kan niet wachten totdat de song opgenomen kan worden. Ik hoop zo dat mijn teksten sterk genoeg zijn vertelt hij vol goede hoop aan Hiske.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *