Jessie kan zijn geluk niet op en is door het dolle heen

Jessie kan zijn geluk niet op en is door het dolle heen

Er is veel gedoe geweest rondom de laserbehandelingen van Jessie. Hij heeft een cursus gevolgd om tatoeages weg te kunnen laseren en wil dit nu in de praktijk gaan toepassen. Wanneer Jessie achter de computer zit, doet hij een leuke ontdekking. Jessie ziet een aantal mails met aanvragen om tatoeages weg te laseren. Hij kan zijn geluk niet op en laat het vrolijk aan Mariska lezen. Kijk wat er allemaal binnenkomt voegt hij eraan toe. Ook Mariska is blij voor hem. Zal Jessie zijn lasercursus een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *