Mariska is niet blij met Kaylee en Dylan

Mariska is niet blij met Kaylee en Dylan

Sinds de komst van Mariska, is zij druk bezig met de tattooshop van Kaylee en Dylan. Ze wil graag dat de shop nog beter gaat lopen en heeft daarom de twee bewoners geholpen een mail te sturen naar bekende tattoo-artiesten. Ondertussen heeft het duo een mail terug van de tattoo-artiesten, die hebben aangegeven graag een dag langs te willen komen in de tattooshop. Als Mariska vraagt aan Kaylee of ze al een mail terug heeft gestuurd geeft zij aan van wel, maar dit lijkt niet het geval te zijn. Mariska baalt hiervan en deelt deze frustratie met Hiske. Daar baal ik van, geeft Mariska geïrriteerd aan. Ze wil zich graag inzetten voor de tattooshop, maar dit kan alleen als Kaylee en Dylan ook mee helpen. Zou Mariska hen hier nog op aanspreken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *