Merel en Jessie lijken iets van plan te zijn

Merel en Jessie lijken iets van plan te zijn

Jessie en Merel zijn op dit moment een lijst aan het opstellen van alle bewoners en hun inkomsten. Zo zullen ze een goed overzicht hebben welke bewoners het meeste geld binnenharken. Als de rest van de bewoners hier lucht van krijgt, zorgt het voor een hoop commotie. Zo maakt Franny zich ongerust over de consequenties als je als bewoner onderaan de lijst bungelt. Mag je dan nog wel douchen of brood pakken? vraagt ze zich af. Ook Shelley praat hierover met Gerrit. Ze weet niet zo goed wat ze hiervan moet denken. Jij verdient niet het meeste geld hier, begint ze. Hoe sta jij er dan in dat jouw naam straks onderaan staat? Demotiveert jou dat niet? Gerrit maakt zich er niet druk om. Er zitten toch ook geen sancties aan verbonden? zegt hij. Gerrit vindt het wel goed dat er zo’n lijst komt. Volgens Jessie moet dit het bewustzijn bij alle bewoners verhogen. Er moet simpelweg meer verdiend worden in Utopia 2. Er zal een nieuwe structuur nodig zijn. Hij denkt dat een beloningssysteem hier het beste bij zal passen. Maar echt concreet is er nog niks, legt Jessie uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 08:38

    Als dit gaat gebeuren dan bungelt Gerrit wel onderaa werken heb ik hem nog niet veel zien doen alleen achter rodelende Jessie aanlopen en eraan meedoen.De blauwe balk OOOOO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *