De discussie tussen Mariska en Jens bereikt een kookpunt

De discussie tussen Mariska en Jens bereikt een kookpunt

Een tijdje geleden heeft Mariska aangegeven niet meer in het huisje bij Jens en Mylène te willen slapen. Ze krijgt volgens haar hier niet voldoende slaap. Mariska gaf eerder aan dat ze zich niet prettig voelt bij het stel en ze het vervelend vindt dat Jens en Mylène de deur regelmatig op slot doen. Volgens Jens heeft Andrea aangegeven best naar dit huisje te willen verhuizen, zodat Mariska haar bed niet hoeft te verplaatsen. Dit zou voor Jens goed uitkomen, want hij wil graag samen met Mylène een eigen huisje. Mariska gooit het nu echter over een andere boeg. Ze wil juist dit huisje uit, omdat ze hier niet goed in slaap komt door enkele factoren. Voornamelijk de temperatuur speelt een rol. Jens vindt het erg tegenstrijdig wat ze zegt en hij raakt zwaar geïrriteerd. De discussie loopt hoog op. Ik ga nu het temperatuurverschil meten in beide huisjes, het is echt achterlijk! zegt Jens terwijl hij wegloopt. Mariska scheldt hem vervolgens uit. Als Jens even later lucht krijgt van waar Mariska hem voor uitmaakte, komt hij direct verhaal halen. Jij vindt mij achterlijk? vraagt hij haar. Mariska bevestigt dit. Ze vindt het van de zotte hoe Jens zich gedraagt. Jouw hele houding staat me niet aan, zegt Mariska. Jens eist excuses van Mariska over haar uitspraak, maar dit weigert ze te maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *