Merel geeft Franny het advies dat ze meer geld moet verdienen voor de bv

Merel geeft Franny het advies dat ze meer geld moet verdienen voor de bv

Franny en Merel maken zich beide klaar om zo met de andere bewoners te vergaderen. Tijdens het klaarmaken vraagt Franny aan Merel of ze haar kan helpen om weer meer betrokken te raken bij de groep. Merel geeft aan dat het misschien een goed idee is om te kijken op welke manier Franny meer geld kan verdienen voor de bv. Ik zie niet echt in wanneer ik er tijd voor heb reageert Franny. Merel vraagt zich af waarom Franny geen tijd heeft. Jij hebt toch alle tijd van de wereld vraagt ze dan ook. Franny laat weten dat ze druk is met het helpen van de andere bewoners, maar Merel geeft aan dat ze eerst zichzelf moet helpen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *