De bewoners komen bij elkaar voor de vergadering van 10 juli

De bewoners komen bij elkaar voor de vergadering van 10 juli

De groep komt bij elkaar voor de vergadering. Hiske opent de vergadering met een leuke mededeling. Zij en Gerrit hebben namelijk stroopwafelcake gebakken en op de webshop gezet. De eerste cake is al verkocht en de twee willen er nog meer gaan verkopen tijdens de markt. De Gerske bakkerij is opnieuw geopend zegt Gerrit blij. Daarna bespreken de bewoners de aankomende Utopia 2 markt. Zo praten ze onder andere over de stroomvoorziening en de koelingen. Daarnaast moeten er nog een aantal zaken geregeld worden, zoals eventueel extra haspels voor de stroom. Tijdens de vergadering laten een aantal bewoners weten dat ze behoefte hebben aan het eten van vlees. Er ontstaat vervolgens een discussie in de groep of dit vlees biologisch moet zijn. Jens laat weten dat hij het krom vindt dat de bewoners allemaal frikadellen eten en dat ze nu duur biologisch vlees willen bestellen. Daar is Jessie het mee eens en de bewoners besluiten om te kijken of ze eventueel vlees bij een slager kunnen bestellen.

Aan het einde van de vergadering is het tijd voor de vragenronde. Jens vertelt dat hij gisteren een aanvaring heeft gehad met Mariska. Daarbij lijkt Mariska Jens te hebben uitgescholden en Jens eist nu excuses. Mariska wil die niet maken en Jens vraagt daarom aan de groep hoe zij hierover denken. Jessie merkt op dat dit een persoonlijk kwestie is en hij vindt dat de groep hier niets mee te maken heeft. Adriaan reageert dat hij het niet respectvol vindt en dat er inderdaad een grens getrokken moet worden. Jessie legt uit dat de ruziënde bewoners hier met elkaar uit moeten komen. De groep discussieert verder en uiteindelijk gaan de bewoners verder met het volgende punt.

Shelley wil samen met Franny een ruimte voor de kapsalon en de nagelstudio. Jessie begrijpt dat de twee dames dit willen maar hij ziet op dit moment geen mogelijkheid. En legt uit dat er voor de bv nog veel investeringen op de planning staan en dat de ruimte voor Shelley en Franny niet snel terugverdiend wordt. Shelley vindt echter dat de ruimte er echt moet komen en ze besluit om er vandaag achteraan te gaan. De groep discussieert verder over de investeringen en uiteindelijk is de vergadering ten einde.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *