Gerrit heeft een hoop frustraties na de vergadering van vandaag

Gerrit heeft een hoop frustraties na de vergadering van vandaag

De bewoners hebben vergaderd en niet iedereen is hier over te spreken. Zo is Adriaan tijdens de vergadering weggelopen dit omdat hij het te lang vond duren. Na afloop vraagt Franny wat Gerrit van de vergadering vond. Geen mening meer over laat hij geïrriteerd weten. Ik vind mensen echt te dom om te poepen hier. Ongekend voegt hij eraan toe. En legt uit dat de actiepuntenlijst helemaal geen nut heeft. Hij vertelt dat veel bewoners werk laten liggen. “Het is echt verschrikkelijk gaat Gerrit verder. Daar lijkt Franny het mee eens te zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *