Alexandra heeft een nieuw sportief idee, zal het aanslaan?

Alexandra heeft een nieuw sportief idee, zal het aanslaan?

Alexandra heeft het idee om sportfilmpjes te maken voor de mensen thuis. Hiermee wil ze laten zien dat je niet per se naar de sportschool hoeft om te sporten maar dat dit ook thuis kan. Op het moment is ze druk bezig met het verzinnen van een slogan voor de filmpjes. Merel helpt haar hierbij en samen komen ze al heel ver. Uiteindelijk heeft Alexandra onderstaande slogans bedacht. Ze leest deze enthousiast voor. Jessie en Merel lachen als ze de tekst horen. Jessie vindt het heel leuk en ook Merel lijkt de slogan leuk te vinden. Gaat het plan van Alexandra aanslaan?

“Is jouw leven hartstikke druk, dat geeft geen ruk.

Dat is geen excuus om niet te sporten en je lichaam op beweging te korten.

Met chardonnay, daar kan het ook mee.

Een krat bier geeft heel veel sportplezier.

Maar met twee flessen water, sla je geen sportflater.”  

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *