Jessie is niet enthousiast over het plan van Mariska, hij vreest voor een splitsing in de groep

Jessie is niet enthousiast over het plan van Mariska, hij vreest voor een splitsing in de groep

Mariska heeft een idee om de groep samen te laten werken. Ze vertelt enthousiast haar plan aan Hiske, Merel en Jessie. Ze wil morgen Korps Mariniers laten komen, die uiteindelijk een plan op gaan stellen om de groep in beweging te krijgen. De drie horen het plan aan en Jessie heeft een duidelijke mening. Ik voel het allemaal niet echt zegt hij. Het ene moment wil je iets organiseren om mensen samen te laten werken en het andere moment hebben we een gesprek over de groep splitsen. Het matcht niet allemaal in mijn hoofd met elkaar. Ik houd niet van tegenstrijdige dingen. Ik wil één lijn trekken gaat hij verder. Hiske laat weten dat ze het plan wel positief ziet. Je haalt er heel erg veel uit voor jezelf zegt ze. Er wordt kneiter hard een spiegel voor jezelf neergezet. Ik vind dat interessant benadrukt ze. Jessie is van mening dat het eventuele plan van de Korps Mariniers voor een splitsing gaat zorgen in de groep en dat wil hij juist niet. Ik wil het zo graag met de groep doen benadrukt Jessie. En vertelt dat hij wel openstaat om wat verschil te creëren in de groep, maar dan wel met de intentie om mensen aan te sporen om samen te gaan werken. Jessie vertelt dat hij morgen wel bij het gesprek met de Korps Mariniers wil zitten, maar hij wil er niet bij betrokken worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 07:50

    Ik heb gelijk gezegd weer de verkeerde gekozen.Alleen maar stoken zelf nog niets laten zien met de telefoon iedereen voor haar laten werken een echte directeur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *