Krijgt Jessie zijn mede bewoners mee in het idee om de groep te splitsen?

Krijgt Jessie zijn mede bewoners mee in het idee om de groep te splitsen?

Na de bv vergadering zoeken Merel en Jessie elkaar nog even op. Jessie lijkt zich helemaal niet goed in zijn vel te voelen na het centraal met Hiske en Mariska. Ze heeft helemaal niet de beste intenties zegt Jessie. Merel zegt dat hij het anders moet zien maar daar is Jessie het niet mee eens. Ik ben toch niet f*cking blind roept hij. De intenties zijn niet goed. Ik word er gewoon echt verdrietig van benadrukt hij. Hij lijkt het totaal niet met Mariska eens te zijn over een eventuele splitsing in de groep. Het komt niet ten goede van de groep benadrukt hij. En vertelt verder dat hij alleen maar ongemotiveerde mensen ziet. Moeten we jullie dan weer met geld gaan motiveren? vraagt hij. Dat is echt heel k*t. Terneergeslagen loopt hij weg. Ik kan wel janken zegt Jessie in zichzelf. K*tzooi…

Uiteindelijk is het dus de bedoeling de groep te spitsen. Hierbij is er één gedeelte die hier voor zichzelf is en niet als hoofddoel heeft om geld te verdienen. Het andere deel is de groep die hard werkt om geld te verdienen voor de bv. Jessie heeft wat tijd genomen om erover na te denken en besluit uiteindelijk Mariska erop aan te spreken. Jessie legt uit dat Mariska hier pas kort zit en dat het hem daarom niet zo handig lijkt om haar dit idee te laten pitchen. Hij is bang dat de groep nog niet genoeg van haar aanneemt en hij stelt daarom voor dat Merel en hij dit beter kunnen doen. Mariska lijkt dit een goed idee te vinden. Zal Jessie de rest van de groep meekrijgen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *