De bewoners volgen een djembé workshop, heeft iedereen gevoel voor ritme?

De bewoners volgen een djembé workshop, heeft iedereen gevoel voor ritme?

Vanmiddag kwam Marja door de poort van de mini samenleving om de bewoners een les djembé te geven. De les vindt plaats, omdat de bewoners van plan zijn om een djembéoptreden te geven tijdens de Hippiemarkt. Hiske ontvangt Marja bij de poort en samen met de andere bewoners maken ze de tent gereed voor de les. Na een kleine introductie start de les. Marja begint met een uitleg over hoe de djembé vastgehouden moet worden en ze begint direct met het nummer, waarmee de bewoners gaan optreden. Bijna alle bewoners lijken een goed gevoel voor ritme te hebben en het gaat dan ook erg goed. Ben jij benieuwd naar het optreden van de bewoners?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *