Mylène organiseert een kinderfeestje

Mylène organiseert een kinderfeestje

Mylène is goed bezig met geld verdienen. Rond kwart over drie vanmiddag stond Mylène te wachten bij de poort om de kinderen van het kinderfeestje te ontvangen. De kinderfeestjes lopen goed en worden positief ontvangen. Samen met Jens begroet de vrouwelijke bewoonster de kinderen en beginnen ze met de rondleiding over het terrein. Wanneer de rondleiding voorbij is, gaan de kinderen aan tafel zitten om cadeaus te geven en lekker te eten. Hoe zullen de kinderen het feestje vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *