Nicole wordt uitgehoord over Ivan

Nicole wordt uitgehoord over Ivan

Ivan en Nicole hebben ondanks hun relatiebreuk de nacht met elkaar doorgebracht. Terwijl Nicole de nagels van Gabriëlle en LauraB verzorgd komt dit dan ook snel ter sprake. Nicole wordt min of meer uitgehoord…

Als LauraB en Gabriëlle vragen hoe het nou precies tussen de twee zit nu ze weer samen slapen antwoordt Nicole, hij kruipt gewoon bij mij in bed, dat is anders. Gabriëlle en LauraB barsten in lachen uit. Kom op, dat is echt niet anders lacht Gabriëlle. Ja je vindt het niet erg! Jullie zoeken elkaar ook heel veel op! voegt LauraB eraan toe. Kom op gaat Nicole verder, het wordt hier ook lekker makkelijk gemaakt. Probeer maar eens een relatie te beëindigen. Ik probeer hem ook niet op te zoeken maar we hebben een aantal dingen die we samen moeten doen. En ik vind het ook niet erg, maar ik weet wel dat ik niet meer zo’n relatie wil. Ah zo’n relatie antwoordt LauraB, dat geeft dan weer ruimte voor één relatie. Ja, daar ben ik nog niet uit”, lacht Nicole de dames toe. En daarmee lijkt het gesprek over dit onderwerp voorbij te zijn. Er wordt vervolgens nog bij gekletst over van alles en nog wat.

Niet veel later zitten de twee “tortelduifjes” in de zon. Ivan gaat vol op Colinda stemmen, hij zou niet weten op wie hij anders moet stemmen. Ik gun het haar om naar huis te gaan. Nicole sluit zich er volledig bij aan. Ze verdient de borg en anders gaat ze alsnog. Maar Gaby komt ook ter sprake, ze pakt dingen gewoon niet door en is laks. Ik gun het haar wel maar ze moet veranderen en ik moet zien dat ze een drive heeft en echt graag wil.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Joze at 19:05

    Wordt weer een spannende nominatie ( dus niet)!!!
    De meeste stemmen voor Colinda want die wil graag naar huis en
    natuurlijk ook stemmen voor Gaby en Bjorn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *