Gabriëlle en Stefanie over de nominaties

Gabriëlle en Stefanie over de nominaties

Gabriëlle en Stefanie hebben het over de nominaties. Stefanie probeert los te krijgen op wie Gabriëlle gaat stemmen maar helaas dat geeft ze niet door. Stefanie twijfelt nog een beetje of ze 3 stemmen aan één persoon gaat geven. Gabriëlle gaat waarschijnlijk wel voor één persoon. De twee kletsen nog even verder en het lijkt erop dat Gabriëlle voor Gaby gaat. Ze neemt dingen op maar laat het daarna vallen, ze doet het puur op zakelijk gebied. Als Stefanie vraagt aan Gabriëlle hoe ze haar inzet ziet antwoord ze dat ze weinig ziet. Je kunt misschien wel stemmen verwachten maar ik hoor verder niets van je. Ik weet gewoon niet hoe zegt Stefanie. Gabriëlle antwoordt dat ze om hulp moet vragen, dat doet ze ook met betrekking tot het magazine. Je hebt mad veel in je mars. Er komt ook weinig uit aldus Stefanie. Ik wil je wel helpen oppert Gabriëlle en Stefanie vraagt zich af wat ze nog meer moet doen. Gabriëlle antwoordt dat haar inzet niet echt naar voren komt. Maar als je dingen laat zien met betrekking tot koken dan is dat top. Schrijf een plan uit voor jezelf, promoot het in het centraal. Zijn er nog meer dingen die je leuk vindt? Ja zegt Stefanie, tatoeëren. Je hebt morgen een afspraak vult Gabriëlle aan. Als je echt gefocust bent gaat de tijd snel. Ik vind het nu al snel gaan antwoordt Stefanie. Als mensen zien dat je wil staan ze mad veel voor je klaar benadrukt Gabriëlle. Volgens Stefanie heeft ze vaak hulp gevraagd aan bijvoorbeeld Colinda maar ze heeft het altijd druk. Neem haar dan bij de hand gaat Gabriëlle verder, dan leg je alles uit. Ik geef je enkel wat tips. Ik ben blij met je tips antwoordt Stefanie, maar ik word er altijd verlegen van. Volgens Gabriëlle leer je er veel van, zeker in een korte tijd en ik weet bij wie ik moet zijn. Verder verwacht Gabriëlle stemmen omdat ze niet met iedereen omgaat en met het magazine gestopt is. En Stefanie is er van overtuigd dat ze getuigd. Zie het als een wake up call adviseert Gabriëlle en schroom je niet als je hulp nodig hebt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke at 21:10

  Gabrielle kan met iedereen over weg zal een goede vriendin zijn voor Stefani om haar er door heen helpen.
  En niet alleen Gabrielle doet niks er zijn der meer

 2. joze at 18:59

  Gabrielle doet veeeeeeel minder in utopia dan Gaby.
  Ze is daar alleen om zo snel mogelijk, veel af te vallen,
  met behulp van een persenal trainer!!
  Volgens mij moet zij LauraB op volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *