Utopia nieuwtjes 10 juni

Utopia nieuwtjes 10 juni

Het Utopia nieuws van 10 juni vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • Ivan en Nicole hebben vannacht weer bij elkaar geslapen. Het lijkt dus weer de goede kant op te gaan tussen de twee.
 • Bjorn heeft zin in de nominaties die volgende week gepland staan. Hij bespreekt de nominaties met Gaby terwijl ze nog op bed liggen. Als je vol op iemand gaat kun je bepalend zijn aldus Bjorn. Als je weet dat iemand gaat stemmen krijgen en je doet daar nog even drie bij dan is het wel redelijk zeker. Volgens Gaby kun je daar niet zomaar vanuit gaan. Bjorn lacht, ik ga sowieso niet tactisch stemmen, dat zou ik nooit doen maar nu vind ik het wel leuk om erover te praten. Bjorn geeft toe dat hij wel stemmen verwacht maar denkt dat hij niet op de bank komt omdat andere bewoners wel tactisch gaan stemmen. Het is gewoon een schitterend spelletje!
 • Naomi heeft vanmorgen de loods alweer schoongemaakt.
 • Arjuna was er vanmorgen, hij heeft met een groepje bewoners fanatiek gesport. Zo deden Stefanie, Mark, Bjorn, Rob, Gabriëlle en Nicole mee.
 • LauraB heeft Bas vertelt dat ze aanstaande vrijdag Utopia zal verlaten. En overhandigd Bas het geld wat ze nog heeft zodat hij een investering kan doen. Ze wil verder met haar baan als interieur styliste. Ook wil ze sjaals gaan maken en wil ze zich gaan inzetten voor een goed doel, bijvoorbeeld voor zieke kinderen. Bas begrijpt het wel en grapt op zijn manier dat ze een keer af zullen spreken, gezellig zonder Joey. Uiteraard is hij heel blij dat hij zijn investering kan doen.
 • Bas en Rob zijn bezig met graven, de waterleiding voor de strandtent moet immers nog gelegd worden.
 • De boodschappen zijn weer geleverd. Mark merkt op dat er 2 flessen sterke drank besteld zijn en gaat bij LauraB verhaal halen, waarom moeten er gelijk 2 flessen besteld worden? Ik dacht dat gisteren met het centraal iets anders was afgesproken. LauraB antwoordt dat ze dat niet wist en dacht dat drank tijdens een feestje wel mocht. Morgen zit Ivan één jaar in Utopia. Dan zetten we de tweede fles weg. Maar dat hoeft niet van Mark.

We vullen dit bericht meerdere malen per dag aan, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. anneke at 21:03

  Wat ik niet begrijp is waarom Laura B het geld aan Bas geeft hij is niet te vertrouwen
  Bas die af wil spreken zonder Joey zal ik niet doen Laura B hij mag je niet hij mag niemand in UTOPIA want hij is beter dan jullie ,de andere bewoners zijn niks en hij is alles.

 2. anna at 18:11

  drank drank,stelletje zuiplappen zouden ze thuis ook zo zuipen….geen goed voorbeeld voor de jongere kijkers.Dit nare soort mens werken het comazuipen in de hand…ze hebben altijd wel een reden om drank te bestellen,waarvan eigenlijk? het is niet gek te noemen dat de kijkcijfers snel dalen wie wil er nog naar dit stel maffe gasten kijken….en Laura Bah naar mens…

  • Wil at 19:31

   En…….. Ze itten alweer aan de drank (20.00u). Terwijl ze gisteren het er over hadden, bij feesten ok, en een wijntje s avonds moet kunnen, nou dat blijft niet bij 1 glaasje, er staan zeker 6 a7 flessen op tafel, Ik snap het niet, geen geld en toch drank?????? Schiet mij maar lek drankorgels.

 3. Wil at 17:27

  Ach en zo kun je alles aan grijpen om een feestje te vieren, kunnen ze weer drinkem,..natuurlijk wist laura dat wel, een beetje schijnheilig vind ik dit.
  Hoe lang houd Naomi dat schoonmaken vol? Hooguit een paar dagen. Laat Gaby het maar gaan doen, die ligt weer meer in bed dik dik dikker te worden, wat hebben ze het slecht

 4. Marja at 14:48

  Waar haalt Laura dat geld vandaan en had ze dat niet in de goede doelen pot kunnen stoppen. Nu die jongen niet kan komen en haar moment of fame niet doorgaat laat ze het jongetje stikken. En styliste, laat me niet lachen, verder dan kaarsjes en kussentjes komt ze niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *