De tandarts komt een bezoekje brengen, hoe zullen de bewoners er voor staan?

De tandarts komt een bezoekje brengen, hoe zullen de bewoners er voor staan?

Het is vandaag tijd om bezig te zijn met de gezondheid. Er komt vandaag namelijk een tandarts langs. Ikbal is de eerste van vijf patiënten voor de tandarts. Als Ikbal alle spullen naar binnen brengt fluistert hij zacht help me tegen Hiske. De eerste patiënt lijkt een beetje zenuwachtig te zijn. Hiske probeert Ikbal gerust te stellen, het is een hele lieve meneer, hij heeft mijn tanden ook gedaan. Ook de tandarts heeft hem gerust proberen te stellen. Naast Ikbal zullen onder andere Hiske, Mylène en Franny ook aan de beurt zijn voor de tandarts vandaag. Hoe zullen de tandartsbezoeken verlopen vandaag?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *