Mylène wil graag een missverkiezing organiseren in Utopia 2

Mylène wil graag een missverkiezing organiseren in Utopia 2

Mylène krijgt een leuke e-mail. Gerrit brengt het bericht naar haar toe. Ze laat heel duidelijk merken dat ze blij is met de mail voordat ze hem voor gaat lezen. Gisteren heeft ze een e-mail gestuurd naar een organisatie om een missverkiezing in Utopia 2 te organisatie. Vandaag krijgt ze een positief bericht van die organisatie dat ze graag met Mylène in gesprek gaan. Ook legt ze uit dat ze het graag zelf zou organiseren maar daar heeft ze de kennis op dit moment niet voor. Mylène wil graag dat de verkiezing niet alleen is voor bewoners maar dat ook vrouwen van buiten Utopia 2 eraan mee kunnen doen. De omstanders reageren superpositief op de e-mail. Gaat het Mylène lukken een missverkiezing te organiseren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *