Jens uit zijn frustraties over de rommel in Utopia 2 en raakt in een verhitte discussie met Shelley

Jens uit zijn frustraties over de rommel in Utopia 2 en raakt in een verhitte discussie met Shelley

Andrea, Jens en Jordie zijn druk in gesprek. Het gaat over de werkzaamheden in Utopia 2. Jens is van mening dat er mensen in Utopia 2 zijn die te weinig doen. Ook zegt Jens dat als hij mensen vraagt wat ze aan het doen zijn hij vragen krijgt als waar bemoei jij je mee?  Zijn betoog gaat nog even door. Zo een achterlijke Shelley die ik dan naar mijn hoofd krijg, zegt hij. Even later is Jens samen met Jordie aan het opruimen. Shelley komt erbij en de situatie escaleert. Als Jens Shelley confronteert reageert de vrouwelijke bewoonster, wat zit je nou te lullen? Het gaat hard tegen hard en de rust is gedaan in de mini samenleving. De twee bewoners gaan woest uit elkaar en Jens gaat verder met het opruimen. Zal de boodschap van Jens nu over zijn gekomen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *