Gerrit vindt dat Alexandra fout bezig is

Gerrit vindt dat Alexandra fout bezig is

Gerrit voelt Alexandra aan de tand. Hij ziet haar in de silo en stapt op haar af. Lex, zou jij je niet opsluiten in je huisje? zegt hij. Alexandra is namelijk bezig met haar studiewerk, wat ze niet in de publieke ruimte zou doen. Gerrit is bezorgd. Kun je je concentreren vraagt hij. Alexandra reageert op haar beurt positief. Gerrit is wel van mening dat het in de silo te druk is. En belooft wel dat ze zich na het eten weer gaat afzonderen. Zal Alexandra zich voldoende kunnen concentreren in de silo?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 10:45

    Hij is zelf zo fout bezig nooit iets afgemaakt en maar komentaar op andere leveren.Vertele eens wat hij echt heeft waargemaakt in U 2 de blauwe balk zal wel weer verschijnen maar dat boeit me echt niet..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *