Shelley en Jens maken het goed, ze begraven de strijdbijl

Shelley en Jens maken het goed, ze begraven de strijdbijl

Shelley is aan het praten met Hiske en Alexandra als mede bewoner Jens erbij komt staan. Jens komt erbij om het goed te maken met Shelley. De twee beginnen met een knuffel. Jens verklaart vervolgens dat hij door het dolle heen was en Shelley als target heeft gekozen. Hij legt verder uit wat er door hem heen ging. Shelley en Jens praten het verder uit en alles is weer goed. Zullen de bewoners dan nu ook meer gaan schoonmaken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *