Franny zegt dat Merel wat leuks voor Jessie moet regelen

Franny zegt dat Merel wat leuks voor Jessie moet regelen

Merel en Franny zitten in de silo aan tafel. De twee hebben het over Merel haar situatie met Jessie. Franny vertelt dat Jessie altijd begint met lieve dingen doen voor Merel. Franny vraagt het af of het niet eens tijd is of Merel iets leuks voor hem doet. Hij mag mijn winst hebben van de love me today shirts zegt ze. Franny antwoordt dat het niet om geld gaat maar dat ze moet laten zien dat ze hem mist en nog waardeert. Gaat Merel meer toenadering bij Jessie zoeken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *