Jordie snapt Jessie en Merel niet

Jordie snapt Jessie en Merel niet

Jessie en Merel zijn weer bij elkaar. De twee hadden enige tijd ruzie met elkaar en hebben het uitgemaakt. Iedereen lijkt blij te zijn dat ze weer samen zijn, alleen Jordie lijkt het gek te vinden. Wanneer hij Jessie en Merel afgelopen avond tegen komt bespreekt hij dat het vreemd is dat de twee een week geleden nog uit elkaar waren en nu ineens weer bij elkaar zijn. Ik besef dat het hier sneller gaat dan buiten zegt Jordie. Maar hij geeft wel aan het wel raar te vinden. Toch feliciteert hij het stel. Kunnen jullie Jordie begrijpen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *